Monday, July 11, 2005

up your bums wannabe poet eatin dick stinkin pissrats

fan jag skiter i det här bara sitta och skriva för att få något att skriva få ut något jävla skit medans man lyssnar på pretentiös skit musik och längtar efter sprit.
det går ju att göra allt utan att behöva ha själ i det dom som skriver om att man måste lägga sin själ i saker är oftast dom som inte har någon själ. skit i själen jag har fan ingen själ alla är själlösa för jag tror ingen vet vad egentligen själen betyder det låter bara bra och estetiskt riktigt.att skriva om sin själ är ett annat uttryck för att skryta om att man är sjukligt pretentiös bara det att pretentiös klingar dåligt medans själ ska vara fint och viktigt. själ för mig klingar minst lika illa som pretentiös.
fan kom ut ur garderoben,buren,cellen den där instängda jävla hålan där själen ska finnas och ta åt er verkligheten istället för egna jävla tråkiga själar som ska vara så förbannat viktiga

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Du har själ

4:38 AM  
Blogger emilie said...

hey boo. läget? visste inte att du hade en blogg. jag ska länka till dig minsann.. see ya!

2:51 PM  
Blogger ysabel said...

Tänkte precis det som personen innan skrev här,du har själ. Shit,djupa grejer. Och så ärligt,väldigt uppfriskande med lite rå ärlighet.
Du låter som en poet.

Peace !

8:14 AM  
Blogger tinadee said...

Det var jag som tyckte han hade själ. Och visst har han det! :)

2:22 AM  
Anonymous Koala said...

Decadent for president

10:15 AM  

Post a Comment

<< Home