Wednesday, January 15, 2020

Samma liv som när man var 20,trots jobb har man ingen bostad eller struktur på det man företar sig. Men det är väl så det ska vara om man inte levt efter den svenska folkhems normen. blickar ut från mitt fönster som inte blivit tvättat på säkert 10 år och ser alla dessa rosenkindade medelklass familjer promenera med sina matkassar med uteslutande ekologiska varor i orten som dessa människor aldrig skulle tänkt tanken på att flytta till för 10 år sedan.Människor som hyllar mångfalden men bor på andra sidan vägen där alla är som dom och varit med o att ombilda dessa fatigheter.
Människor som hyllar mångfalden i orten men som diskuterar medan dom sippar på sin soya-latte över att "ungdomsgängen" på torget väsnas och gör det otryggt.Människor som hyllar mångfalden men fortfarande bara umgås med människor som dom umgicks med när dom tyckte att söder blivit för hippt för att vara hippt.
Människor som hyllar mångfalden men som inte ser att dom själva och framförallt det rådande samhället,stockholms kalla trendkänsliga spröt som förpestar oss som gör att den såkallade mångfalden försvinner från dessa orter. Jo den såkallade mångfalden finns till viss del kvar men det är inte bara orten som blivit segregerad utan det är gator i orten som blivit segregerade och i många fall gård för gård. Jag lever inte i en segregerad förort dock lever jag i en förort som har flera segregerade områden pågrund av den välmenande medelklassens intåg.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home